Stressa ner med massage

Jobbar man som musiker, åker på turné och är ute ofta på jobb, så kan det vara skönt att koppla av och stressa av med massage. Åker man på turné i Sverige så finns det i stort sett massage i varje stad, men det kan vara svårt att veta exakt var man ska hitta det. Dessutom, är man ute efter en särskild typ av massage, så som thaimassage eller ett turkiskt hamam, med både bad och massage, så är det bra idé att kolla upp detta innan man kommer till staden. På TimeCenter.se kan man hitta massage och massörer runt om i Sverige och dessutom boka in sig direkt online. Så om du behöver en massage i Linköping eller kanske om du befinner dig i Skåne och vill ha en massage i Lund, då är det bara att söka efter det via Timecenter.

Massage en gång i veckan

Jag har både läst och hört att det är bra att boka in massage minst en gång i veckan. Det gör gott för både kropp och själ. Är man dessutom en person som är ute mycket och flänger så kan det vara en skön avkoppling. Men även för de som jämt sitter stilla kan det vara rekommenderat att boka en massage, för att få ordning på stela leder och muskler.

Vilken typ av massage behöver man?

Massage finns i många olika varianter. Det finns allt från svensk klassisk massage till thaimassage. Dessutom finns det taktil massage, idrottsmassage, bindvävsmassage, energimassage, fibromassage och många andra typer av massage. Det är ofta individuellt vad man behöver för massage. Jag brukar boka både klassisk massage och thaimassage, men ibland även idrottsmassage. Även om jag inte tränar, så kan man få liknande sträckningar när man står på scenen.

7 Feb 2016