Ordna en musikfest

Vad vore en fest utan musik? Och varför då inte ha en musikfest? Det bästa med det är att man kan ordna det på en mängd olika sätt. Det kan vara att ha en festival, en konsert, eller samla gänget och spela tillsammans. En fest med musik kan se ut precis så som du vill att den ska se ut. Varför inte hyra mjukglassmaskin och bjuda på mjukglass till alla? Det finns ju även andra sorters godismaskiner att satsa på, som popcorn, brända mandlar och annat gott. Är det fest, så är det och då är det inte fel att ha goda saker att äta, samtidigt som man lyssnar på bra musik, eller hur?

Samla alla dina vänner

Oavsett vad du tänker ha för fest i musikens tecken så är det ett ypperligt tillfälle att samla alla dina vänner och ha skoj tillsammans. Ni kan äta gott, lyssna på musik, ha goda drinkar och mycket mer. Det är inte så svårt att ordna fest på egen hand för vännerna. Tänker ni större, ja då kan det vara att man ska ha tillstånd och annat, men sån information kan ni lätt hitta på nätet. 

En fest hemma för vännerna, med live musik kan även det vara en tanke. Kanske du känner ett par trubadurer, eller spelar du själv i ett band? Det är bara låta fantasin flöda och skapa en musikfest ni alla kommer minnas!

22 Feb 2019