Ingen får missa musiken

Musik upplevs allra bäst när den upplevs live. Konserter är för musikälskare vad en storfilm på bio är för filmälskaren, om inte ännu bättre. Men för att sprida budskapet om den konsert man vill hålla så måste man veta var och hur man syns bäst. Internet och sociala medier i all ära, men ännu är det inte alla som behärskar dessa forum. Lite hederlig reklam via banderoller, skyltar och beachflaggor är i regel mycket effektivt när det handlar om att locka till sig musikälskare till sin konsert.

Man får placera sina banderoller på rätt plats, i stan mellan höghusen eller vid ett event som man vet att många likasinnade kommer att besöka. Banderoller och beachflaggor beställer man lätt hos Colorpicture som är ett svenskt tryckeri av rang. Härifrån kan man beställa allt man kan tänka sig inom tryck, från banderoller till skyltar och tapeter. 

Bryt ny mark 

Så för den som ska arrangera en musikkonsert eller annan musikrelaterad festlighet nu i sommar så är det helt klart bud på att skaffa fram lite snygga beachflaggor och banderoller inför eventet. Det kan ockås vara snygga att dekorera med på plats!

Du bör helt klart diskutera din idé med personalen på Colorpicture för de är suveräna. De kommer ofta med förslag som man själv aldrig tänkt på och som gör ens arrangemang så mycket bättre. Tänk till exempel att trycka upp texthäften med textern apå de låtar som ska spelar. Det beror såklart lite på vilken typ av musik man ska spela, men som idé är det ganska genialt!

 

6 Jul 2016