Drömmen om en musikaffär

När jag var yngre, så hade jag en dröm. Det var att hitta en ledig butikslokal i Malmö och starta en musikaffär eller en skivaffär. Jag vet att jag kikade till och med efter detta, alltså lediga lokaler. Dock blev det inte av, men drömmen lever ändå lite kvar, att ha något eget. Dock är jag osäker på hur lätt det skulle vara att starta eget inom detta. Skivor säljer inte lika bra som förr, då mycket är digitalt. Instrument med mera kanske är bättre, för folk spelar ju fortfarande och behöver ju då tillgång till att köpa instrument.

Hitta lediga lokaler

En av mina kompisar startade eget för ett tag sedan, ett skivbolag. Hon hittade lediga kontor i Malmö och slog till. Ett skivbolag är ju häftigt att våga starta och jag hoppas det går bra för henne. Hon hittade sin lokal tack vare nätet och det är nog så jag med kanske ska göra. Leta på internet och se om det finns en bra butikslokal kanske?

Ska man våga satsa?

Frågan är om man ska våga kasta sig ut och starta eget? Jag har ju ett bra jobb nu, med en bra lön. Kanske man kan ha det vid sidan av till en början för att se hur det går. Om det går bra så kan man då isåfall satsa all in som det heter och ha sin lilla butik!

28 Oct 2018